Hogeschool van Amsterdam

Hogeschool van Amsterdam
Hva-1

De Hogeschool van Amsterdam is dé plek waar studenten hun talenten ontdekken en grenzen worden verlegd. Een plek waar studenten zich ontwikkelen en een zoektocht naar zichzelf en hun ambities aangaan. Dit lukt uiteraard het beste in een stimulerende en moderne omgeving waarin de student niet begrensd wordt door logistieke beperkingen.

Het was de wens vanuit de Hogeschool studenten én docenten makkelijk te bereiken. Informatie moest snel kunnen worden verspreid en bovendien makkelijk up-to-date te houden zijn. Doormiddel van 15 players, alle uitgerust met onze software Z-channel, worden alle partijen van de Hogeschool inmiddels op de hoogte gehouden van allerlei zaken. Dit betreft zowel communicatie vanuit de Hogeschool in het algemeen, als roosterwijzigingen of bijvoorbeeld vertrektijden van het O.V.

De players sturen zowel de displays als de beamers en de 4×4 46” Videowall aan en zijn verspreid door heel het pand. Hoewel de apparatuur dus niet per se dicht bij elkaar in de buurt staat, kunnen alle players vanuit één centrale plek worden aangestuurd dankzij onze software Z-channel. Op deze manier kan de Hogeschool van Amsterdam makkelijk en snel zowel studenten als docenten op een prettige en duidelijke manier bereiken.

Informeer naar onze oplossingen!