Digital Signage Software

Digital Signage Software
image06

Door de jaren heen hebben de technieken omtrent digitale displays en digital signage software enorme ontwikkelingen doorgemaakt. Veel bedrijven hebben een “eigen” product ontwikkeld in een afgeschermde codetaal en de codetaal “Flash” werd veel gebruikt. Z-channel heeft met haar eigen software Z-channel een vooruitstrevend en innovatief product weten te creëren. De software maakt gebruik van HTML5 technologie. HTML5 is de nieuwste, afgewerkte versie van de HTML-standaard. Deze nieuwe taal bevat de functionaliteit van zowel HTML als XHTML. Deze versie heeft alle fouten van zijn voorgangers uit zijn systeem gehaald en levert betere ondersteuning voor web applicaties. Het geeft ongekende mogelijkheden met name in de aansluiting op andere systemen; alles wat u op het internet ziet is hierdoor eenvoudig op uw schermen te tonen. Heeft u een mooie klok gezien op internet, een mooie film, een diashow? U kunt dit eenvoudig integreren in uw templates in Z-channel. Ook zijn koppelingen met externe databronnen (roosters, productiegegevens, wachttijden etc.) eenvoudig te leggen. HTML5 is een zeer transparante en wijdverbreide codetaal waardoor Z-channel toekomst bestendig is. Z-channel digital signage maakt gebruik van de browser Google Chrome. Aangezien de browser op elk besturingssysteem wordt ondersteund biedt Z-channel ook volledig Multi OS support en kan Z-channel op elk platform presteren. Windows, MacOS, Linux, Android, iOS, Z-channel vindt haar weg op elk van deze systemen. Z-channel digital signage is volledig web-based. Dit geeft Z-channel eindeloos veel mogelijkheden. Aangezien het internet niet meer weg te denken is uit onze maatschappij en er miljoenen websites en web applicaties bestaan, sluit Z-channel hierdoor naadloos aan op uw bestaande software. U heeft hierdoor bijvoorbeeld de mogelijkheid om een deel van uw reeds bestaande website te tonen en tegelijkertijd op het scherm een aantal eigen dia’s te tonen. Dit kan ook het grote voordeel hebben dat u maar op één plek bepaalde informatie hoeft aan te passen, dit scheelt u een hoop tijd en ergernis. Al deze techniek tezamen heeft geresulteerd in een specifiek en bijzonder software pakket Z-channel. Als u direct wilt weten hoe onze software werkt kunt hier onze tutorials bekijken, deze zullen u een snel een goede indruk geven.

Advertising

Digital signage is een bekend begrip voor reclame-exploitanten. Toch was de branche er een tijd nog niet klaar voor. Nu is de tijd voor digitale reclame pas goed aangebroken. Digital signage biedt u vele mogelijkheden en laat zich snel terugverdienen. Als reclame-exploitant profiteert u van steeds lagere investeringskosten, verbeterde functionaliteiten… lees verder.

Corporate Communication

Tegenwoordig ziet u bij elk ingang van een bedrijf wel een opvallend beeldscherm met krachtige content. Voor het communiceren van prikkelende content is digital signage de perfecte tool. U kunt digital signage als corporate communication inzetten. Zowel informatief of functioneel als voor entertainment. Denkt u aan het verwelkomen van… lees verder.

Cultuur & entertainment

In de Cultuur & Entertainment-branche kunt u digital signage veelvuldig inzetten. U kunt uw bezoekers informeren over nieuwe voorstellingen en exposities. Daarnaast kunt u via digital signage eenvoudig tijdstippen en zaalnummers, de bewegwijzering en actuele programma’s tonen. Kortom, digital signage is multifunctioneel inzetbaar. lees verder.

Gezondheidszorg

Digital signage is een zeer effectief communicatiemiddel in uw zorginstelling. Voor uw wachtkamers is het inzetten van digital signage zeer geschikt. U kunt uw cliënten en bezoekers specifieke en aansprekende content tonen. Denkt u aan actualiteiten, het weer, informatie over uw zorginstelling of actuele wachttijden. Bovendien zijn uw… lees verder.

Horeca & Hotel

Digital signage wordt al vaak toegepast in de horeca. In de horecasector zien we veelvuldig audiovisuele displays. U kunt specifieke content speciaal op uw doelgroep richten. Ook voor specifieke momenten kunt u content tonen. Denkt u aan een happy hour in een café, een driegangenmenu voor een speciale prijs of bewegwijzering naar de faciliteiten. lees verder.

Onderwijs

Digital signage wordt in het onderwijs al veel toegepast. Al jaren worden roosterwijzigingen via digitale schermen weergegeven. Via de Z-channel digital signage-software is het snel en eenvoudig aan te passen zodat het altijd actueel is. U kunt rechtstreeks veel informatie delen via digital signage. Denkt u aan open dagen, ov-informatie of actueel nieuws. lees verder.

Retail

De opkomst van smartphones en internet zijn van grote invloed op uw retailshop. Het inzetten van digital signage en digitale winkelcommunicatie vergroot de klantbeleving aanzienlijk. Met Z-channel digital signage-software kunt u de content afstemmen op de wensen van uw doelgroep. Voor een klein bedrijf of grote keten, de mogelijkheden … lees verder.

Sport & Leisure

Heeft u een sportclub, sportvereniging of fitnessclub? Dan biedt digital signage uitkomst. Met digital signage kunt u uw bezoekers welkom heten en uitslagen of wedstrijdstanden laten zien. Ook kunt u extra inkomsten binnenhalen door advertenties of sponsors te tonen. Met digital signage kunt u uw actuele clubnieuws eenvoudig tonen. Op zowel grote als… lees verder.

Overheid

Overheidsinstanties kiezen steeds vaker voor digital signage. De overheid gebruikt digital signage vrijwel altijd voor functionele applicaties. U kunt denken aan up-to-date informatie, digitale bewegwijzering en het aantal wachtenden. Profiteer ook van digital signage met alle voordelen die het biedt. lees verder.

 

Informeer naar onze oplossingen!