Cinema Gouda

Cinema Gouda
Cinema Gouda

Cinema Gouda is de gloednieuwe bioscoop voor Gouda en omstreken in het prachtige opvallende witte gebouw met de ronde ramen. Sinds 16 oktober zijn de 6 zalen met in totaal 786 luxe stoelen en 38 superdeluxe VIP stoelen (in zaal 1) geopend en kan men genieten van haarscherpe beelden en prachtig geluid via Dolby Atmos.

Vanuit Cinema Gouda was de wens om via displays makkelijk en snel informatie weer te geven aan de bezoekers. Zo worden boven de buffetten de prijzen weergegeven en geven de displays op de verschillende etages informatie over nieuwe films, door middel van trailers. Ook hangen er bij de kassa drie displays, waarop de films vertoond worden, die momenteel in de zes zalen worden gedraaid.

Zie Displays heeft hiervoor negen professionele 46” Philips displays geleverd en geïnstalleerd. De informatie kan Cinema Gouda zelf heel makkelijk en snel aanpassen door middel van ons eigen Digital Signage software, Z-channel. Zo kan Cinema Gouda heel makkelijk een middag- en avondprogrammering inplannen en snel inspelen op bijvoorbeeld aanbiedingen bij de buffetten.

Informeer naar onze oplossingen!