Outdoor signing

Outdoor signing

Kleine en grote outdoorschermen tekenen steeds meer het straatbeeld. Er zijn voor u veel mogelijkheden op het gebied van outdoordisplays. Denkt u aan LED-schermen bij de invalswegen van gemeenten, informatieve city displays, functionele routingschermen (bijvoorbeeld op het gebied van ov) of digitale advertising. Outdoor signage maakt onderdeel uit van ons dagelijks leven in de openbare ruimte.

Met Z-channel narrowcasting haalt u de perfecte software-applicatie in huis om uw outdoorschermen te voorzien van de juiste content. In vele outdoorprojecten wordt de Z-channel software inmiddels gebruikt. Afhankelijk van uw specifieke toepassing zullen de verschillende mogelijkheden van ons softwarepakket het meest tot hun recht komen. Neemt u contact met ons op wij informeren u graag verder over de mogelijkheden.

Scaling met LED-walls

In Z-channel is het mogelijk om uw content te scalen naar de resolutie van uw LED-wall. Hierdoor heeft u geen hardware videoscaler nodig. Dit werkt handig, snel en kostenvoordelig!

Embed-functie

Met de krachtige “embed-functie” kunt u koppelingen maken met eigen of externe databases zoals bijvoorbeeld xml, java of php. Dit biedt u geweldige en bijna onbeperkte mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld dynamische en actuele ov-informatie of bewegwijzering uitzenden. Ook kunt u delen van een website tonen door een iFrame. Op deze wijze voorziet u (delen van) uw LED-scherm continu van actuele en nieuwe content.

Voordelen van het Z-channel digital signage-pakket:

  • Zeer eenvoudig content ontwerpen
  • Zeer eenvoudig content wijzigen
  • Verschillende gebruikers hebben toegang tot bepaalde onderdelen
  • Kan ook stand-alone draaien
Video afspelen

Informeer naar onze oplossingen!