Interactieve narrowcasting

Interactieve narrowcasting
image03
image05

Met de narrowcasting Z-channel van Z-channel kunt u uw presentatie interactief ontwerpen. Uw beeldscherm fungeert dan als touchscreen. U kunt uw presentatie tonen via een los LCD-scherm, een informatiezuil, een videowall die met LCD-schermen is opgebouwd of een grote LED-wall. Z-channel heeft ruime ervaring met alle soorten beeldschermen.

Interactieve narrowcasting biedt vele extra mogelijkheden. Zo kunt u uw digitale beeldscherm inzetten als dynamisch informatiepunt, maar ook als verkoper, interactieve wachtverzachter of als een live, tot de verbeelding sprekend animatiescherm. Enkele praktische mogelijkheden waar u interactieve narrowcasting voor kunt inzetten zijn:

– Lokanimaties

 Met een lokanimatie trekt u de aandacht van uw doelgroep. Dit is een eigenlijk een soort screensaver. Wanneer er een aantal minuten geen gebruik wordt gemaakt van de informatiezuil, wordt deze geactiveerd.

– Startpagina’s  

De lokanimatie verdwijnt en de startpagina verschijnt als er iemand gebruikt maakt van de informatiezuil. Het navigatiemenu dat u met Z-channel heeft ontworpen verschijnt. Wij kunnen u hierin uiteraard ondersteunen. De gebruiker kan kiezen voor bepaalde buttonopties als bijvoorbeeld “Verkoop” of “Vragenformulier”.

– Websites

 Wanneer u als webshop narrowcasting inzet kunt u ook gebruik maken van uw eigen website. Uw website kan op de startpagina bijvoorbeeld onder de button “Verkoop” worden vermeld. Wanneer de gebruiker hierop klikt, wordt hij naar uw website geleid. Zo wordt het verkoopproces op gang gezet.

– Livestreams  

U kunt uw aanbiedingen of Facebookberichten live streamen. Dit verhoogt de actuele levendigheid van uw presentatie.

– Enquêtesoftware
Klanten vinden het fijn om echt gehoord te worden. Dit draagt bij aan een waardevolle relatie met uw klant. Met de enquêtesoftware kunt u bijvoorbeeld een formulier laten invullen of op een interactieve wijze een aantal (keuze)vragen stellen. Enquête-toepassingen realiseert u eenvoudig met de software Z-channel. Op deze wijze weet u nog beter wat uw doelgroep beweegt en kunt u uw marketingtools hierop aanpassen. Ook kunt u bezoekers op uw evenement registreren.

– Digitale bewegwijzering
Digitale bewegwijzering, ook wel wayfinding genoemd, is een zeer functionele toepassing van narrowcasting. In grote gebouwen, publieke ruimtes of in de buitenomgeving waar veel mensen komen is de routing altijd dynamisch. Met Z-channel narrowcasting kunt u uw digitale bewegwijzering eenvoudig aanpassen. Of zelfs koppelen aan dynamische informatie die uit uw bestaande database komt. Leest u hier meer over de specifieke mogelijkheden van digitale bewegwijzering.

Z-kiosk:
veilig navigeren U kunt Z-channel inzetten voor de module Z-kiosk. Z-kiosk is een kioskbrowser die ervoor zorgt dat de gebruiker in een stabiele en veilige omgeving terechtkomt. U kunt zelf de websites en applicaties instellen die u aan uw doelgroep wilt tonen.

Veilige omgeving
Z-kiosk is een goed beveiligd systeem. Zo kan een gebruiker bijvoorbeeld niet rechtstreeks in het OS (Windows) komen. Een speciale toetsencombinatie en wachtwoord schermen dit af. Ook kunnen gebruikers niet downloaden, mailen of printen wanneer dit expliciet in Z-kiosk is uitgeschakeld. Zo ontstaat een veilige omgeving en kunt u Z-kiosk zonder problemen op een netwerk aansluiten.

Uiterlijk van de schermen

 Met Z-channel kunt u zelf instellen hoe de schermen er voor de gebruiker uitzien. Ook kunt u werken met een startpagina met knoppen die leiden naar de verschillende websites en applicaties.

Beheer
Na elke sessie keert Z-kiosk automatisch terug naar de startpagina, en sluit alle schermen en applicaties. De screensaver treedt automatisch in werking op het moment dat de informatiezuil niet gebruikt wordt. Uiteraard bepaalt u zelf wat de screensaver weergeeft en na hoeveel tijd deze wordt getoond.

Video afspelen

Informeer naar onze oplossingen!