Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Voor het groene hart ziekenhuis en Mediq apotheken heeft Z-channel dynamische bewegwijzering en volgnummersystemen ingezet

Narrowcasting staat in de zorg steeds vaker op de agenda om als mogelijke communicatietool in te zetten. Voor zorginstellingen is het zeer interessant om in wachtruimtes de cliënten en bezoekers van specifieke, actuele informatie te voorzien. Zo wordt de informatieverstrekking binnen uw zorgorganisatie effectief toegepast. Uw medewerkers hoeven minder vragen te beantwoorden. Eveneens is narrowcasting een fijne wachtverzachter wanneer aanvullend aansprekende content wordt getoond als het weer, actueel nieuws of informatieve filmpjes. U kunt de informatie op de beeldschermen, met de gebruiksvriendelijke software Z-channel, eenvoudig creëren en aanpassen.

Binnen de zorg kan narrowcasting ook de interne communicatie verbeteren. U kunt nieuws uit de organisatie of nieuwe wetgeving eenvoudig via displays tonen. Zo zijn ook de ambulante medewerkers altijd op de hoogte van actuele informatie.

Met narrowcasting kunt u een uitgekiende digitale bewegwijzering opzetten. In een ziekenhuis biedt het ondersteuning om de continue stroom van bezoekers en cliënten efficiënt in de juiste banen te leiden. Zo kunt u logistieke veranderingen direct aan de actuele situatie aanpassen.

En dat is nog niet alles. Binnen de zorg biedt narrowcasting u de mogelijkheid tot het presenteren van actuele wachttijden. Z-channel heeft ruime ervaring in de combinatie van narrowcasting met volgnummer- en afsprakensystemen.

Voor het gehele traject, van advies tot implementatie, staan wij voor u klaar. Neemt u contact met ons op, wij maken u graag wegwijs in de mogelijkheden. Ook kunt u alvast onze software overviews bekijken voor een impressie van Z-channel.

Voorbeelden van zorginstellingen

  • Apotheek
  • Ziekenhuis
  • (Artsen)praktijken

Voorbeelden van toepassingen

  • Wachtkamerinformatie
  • Interne communicatie
  • Digitale bewegwijzering
  • Actuele wachttijden
  • Volgnummersystemen

Informeer naar onze oplossingen!