Interactieve digital signage

Interactieve digital signage
image03
image05

Wilt u uw presentatie interactief ontwerpen? Uw beeldschermen werken voor uw bezoekers als touchscreen. Zo kunt u met digital signage uw beeldscherm doelmatig en efficiënt inzetten. Zo kunt u uw klanten informatie laten opzoeken, uw beeldscherm als verkooppunt inschakelen door ze te verwijzen naar uw website of een enquête laten invullen over uw bedrijf.

Digital signage is multifunctioneel inzetbaar en gemakkelijk in gebruik. Kiest u voor meerdere schermen, een informatiezuil, een losstaand klein LCD-scherm of een grote videowall? Wij van Z-channel hebben een grote expertise in alle soorten beeldschermen, van groot tot klein.

Wat kunt u zoal allemaal doen met interactieve digital signage?

– Startpagina’s  

Wanneer een bezoeker informatie wil, ziet hij uw samengestelde navigatiemenu. Deze kunt u ontwerpen met de Z-channel digital signage-software. Hierin kunnen wij u begeleiden. U bezoeker kan de gewenste informatie opvragen zoals de route, webshop of een enquête invullen.

– Digitale bewegwijzering

 Digitale bewegwijzering (wayfinding) is een zeer praktische applicatie van digital signage. In zowel grote gebouwen, openbare ruimtes als buitengebied is een duidelijke bewegwijzering zeer belangrijk. Kies voor heldere, efficiënte routes voor uw bezoekers met digital signage. Wanneer een bezoeker op de kaart klikt ziet hij waar hij is, en de verdere route. U kunt ook de looproutes afstemmen op uw doelgroep door de route langs naastgelegen retailers te laten lopen. Zo speelt u in op de behoeften van uw bezoekers en verhoogt u uw omzet. Leest u hier meer over de specifieke mogelijkheden van digitale bewegwijzering.

– Lokanimaties

 De lokanimatie verschijnt als het beeldscherm een bepaalde tijd niet gebruikt wordt. Zo trekt u de aandacht van langslopende bezoekers. Het werkt als een screensaver. Wanneer een bezoeker het beeldscherm aanraakt verdwijnt de lokanimatie en verschijnt het navigatiemenu.

– Startpagina’s  

Wanneer een bezoeker het touchscreen aanraakt, verschijnt het navigatiemenu. Het navigatiemenu heeft u met de Z-channel digital signage-software ontworpen. De gebruiker kiest een button waar hij meer over wil weten. Wij kunnen u begeleiden met het uiterlijk van uw navigatiemenu.

– Livestreams  

Met digital signage kunt u Facebookberichten of een aantrekkelijke aanbieding live streamen. Vergroot ook de beleving en betrokkenheid van uw bezoekers.

– Websites

 U kunt ook uw eigen website laten zien met digital signage,door in het navigatiemenu een knop ‘Webshop’ te tonen. Wanneer bezoekers daarop klikken worden ze doorgelinkt naar uw website. Zo vergroot u het aantal bezoekers van uw website en verhoogt u uw omzet.

– Enquêtes

 Betrek uw bezoekers bij uw bedrijf door het invullen van een enquête. U kunt zien wat u kunt verbeteren en zo de klanttevredenheid verhogen. Met de Z-channel digital signage-software kunt u eenvoudig een enquête opstellen. U kunt bezoekers een enquêteformulier in laten vullen of interactief een aantal vragen stellen.

Z-kiosk: veilig navigeren

 We willen natuurlijk een stabiele en veilige omgeving creëren voor uw bedrijf en uw bezoekers. Z-kiosk is een feature van de Z-channel digital signage-software. Z-kiosk zorgt ervoor dat uw bezoekers veilig kunnen browsen.

– Beheer

 Een bezoeker ziet niet wat de vorige bezoeker heeft opgezocht. De Z-kiosk gaat namelijk automatisch terug naar het beginscherm. Ook treedt de screensaver in werking wanneer een beeldscherm een tijdje niet gebruikt wordt. U bepaalt wanneer de screensaver zichtbaar is en wat de bezoeker te zien krijgt.

– Uiterlijk van de schermen  

Met de Z-channel digital signage-software kunt u zelf het uiterlijk bepalen. U kunt ook buttons toevoegen die verwijzen naar specifieke websites of applicaties. Er is veel mogelijk en digital signage is multifunctioneel inzetbaar. Wilt u meer informatie? Dan kunt u direct contact opnemen. Wij helpen u graag verder.

– Veilige omgeving

 Z-kiosk zorgt er ook voor dat bezoekers niet direct in het OS (Windows) kunnen komen. Een wachtwoord en speciale toetsencombinatie zorgen hiervoor. Met Z-kiosk kunt u instellen of gebruikers kunnen e-mailen, printen of downloaden. U kunt Z-kiosk eenvoudig aansluiten op uw netwerk.

Informeer naar onze oplossingen!