Bewegwijzering

Bewegwijzering
image03
image05

Digitale bewegwijzering (wayfinding) is een praktische applicatie van digital signage. In zowel grote gebouwen, openbare ruimtes als buitengebied is een duidelijke bewegwijzering belangrijk. Kies voor heldere, efficiënte routes voor uw bezoekers met digital signage. Wanneer een bezoeker op de kaart klikt ziet hij waar hij is, en de verdere route. U kunt ook de looproutes afstemmen op uw doelgroep door de route langs naastgelegen retailers te laten lopen. Zo speelt u in op de behoeften van uw bezoekers en verhoogt u uw omzet.

Wilt u uw bezoekers ook eenvoudig de juiste weg wijzen met digital signage? U kunt aanpassingen in de routes gemakkelijk wijzigen en uw gegevens eenvoudig koppelen. Wilt u meer weten? Neemt u dan contact op voor meer informatie of bekijk de software overviews.

Digitale bewegwijzering kan bijvoorbeeld worden ingezet bij:

  • Ziekenhuizen
  • Winkelcentra
  • Evenementen
  • Gemeenten

Wanneer u gebruik maakt van interactieve bewegwijzering is het belangrijk dat de gebruikers terechtkomen in een veilige omgeving In combinatie met Z-channel kunt u hiervoor Z-kiosk gebruiken. Leest u hier meer over Z-kiosk. Of neemt u direct contact met ons op voor meer informatie.

Video afspelen

Informeer naar onze oplossingen!