Advertising

Advertising

Ook Boomerang zet digital signage in

Digital signage is een bekend begrip voor reclame-exploitanten. Er wordt veel over gesproken en prognoses worden gedaan. Tot nu toe kozen reclame-exploitanten vaak niet voor digital signage. De branche was er nog niet klaar voor. Nu is de tijd voor digital signage echter pas goed aangebroken. Digital signage biedt u vele mogelijkheden en laat zich snel terugverdienen. Als reclame-exploitant profiteert u namelijk van de lagere investeringskosten, de functionele flexibiliteit en de innovatieve exposure.

Z-channel is een multifunctioneel digital signage-softwarepakket. De digital signage-software is intelligent en gemakkelijk in gebruik. Het biedt talrijke opties. Speciaal voor reclame-exploitanten hebben we een extra functie ontwikkeld, namelijk digital signage-folderplay. U kunt hierbij blijven werken met weeknummers. Al uw content wordt verzameld in een mapje met weeknummer. De Z-channel digitale signage-software analyseert en zendt uw informatie naar de gewenste Player PC’s.

Wij van Z-Channel denken graag met u mee. Wij willen dat digital signage zo goed mogelijk bij uw bedrijf aansluit. Heeft u interesse in digital signage? Neemt u dan contact op. Graag vertellen wij u de mogelijkheden van digital signage binnen uw bedrijf.

Video afspelen

Informeer naar onze oplossingen!