Boomerang Art Screen

Boomerang Art Screen
Boomerang Art Screen 1

Boomerang Art Screen (B.A.S) is het grootste openbare expositiekanaal voor kunst en cultuur in Nederland én van de wereld. Boomerang heeft op veel verschillende locaties in Nederland LED-schermen in openbare gelegenheden zoals grand cafés, grote restaurants, theatercafés…etc. Deze schermen tonen o.a. kunst, reflecteren beeldend op maatschappelijke ontwikkelingen en gebeurtenissen en zetten aan tot activiteit (het kopen van kunst of theatertickets).

Deze verschillende locaties beheren gaat uiteraard niet zomaar. Het was de wens vanuit B.A.S om op een centrale locatie alle schermen te kunnen beheren. Hiervoor hebben wij een zogenaamde Virtual Private Cloud (oftewel server in the cloud) opgezet die wij beheren om zo 350 van deze schermen te aan te sturen. Op de VPS draait ons eigen software, namelijk Z-channel. Op deze manier kan B.A.S. zowel landelijk, regionaal, stedelijk en per locatie bepalen welke content vertoond wordt en dit makkelijk en snel aanpassen.

Mensen die bijvoorbeeld in een café in Utrecht zitten komen op deze manier in aanmerking met culturele aangelegenheden bij hen in de buurt. Terwijl mensen in een restaurant in Rotterdam op hun beurt informatie krijgen over voorstellingen en exposities in hun omgeving. Klanten worden zo, per locatie, op verschillende manieren geïnformeerd en geprikkeld.

Informeer naar onze oplossingen!